OVER MIJ
Als gedreven professional is het mijn missie om niet alleen jou, maar ook jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Mijn unieke inzicht, kennis, en snelle denkwijze stellen me in staat om razendsnel tot de kern van problemen door te dringen. Waardoor ik jou oplossingen kan aanbieden die passen bij wat jij nodig hebt.

Met een schat aan kennis en levenservaring, die ik heb opgedaan door de jaren heen. Ben ik vertrouwd geraakt met coaching, procesoptimalisatie, sales, productontwikkeling en projectmanagement. Ik ben herhaaldelijk uitgedaagd op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak, maar door mijn vastberadenheid, veerkracht en optimisme heb ik zelfs bij grote tegenslagen dit altijd op een positieve wijze overwonnen. Onder andere deze ervaringen hebben mij veerkrachtig gemaakt. Dit vermogen, samen met mijn brede kennis, heeft me geholpen een stabiele krachtige mindset te ontwikkelen die me blijft ondersteunen. Ik zet nu mijn talenten in om mensen te helpen die worden belemmerd door beperkende denkpatronen waaronder zelfverzekerdheid, maar ook uitdagingen en problemen die spelen in hun bedrijf waarvoor nog geen oplossing is gevonden. 

Mijn aanpak is tweeledig: ik bied zowel business coaching als consultancy aan. In beide gebieden richt ik me op diepgaande impact en het bieden van oplossingen die ervoor zorgen dat jij en/ of jouw bedrijf groeit. 

Enkele kernwaarden over mezelf: ik geloof in God en ben dankbaar voor wat mij gegeven is. Ik ben integer, energiek, sociaal en hecht veel waarde aan open communicatie. Mijn sterke punten zijn analytisch denken, mijn inzicht en positieve mindset. Voor mij is een goede samenwerking gebaseerd op een wederzijdse klik. Lange rapporten vermijd ik liever, ik focus graag op praktische oplossingen. Zodat we samen het verschil kunnen maken om jouw groei en succes te realiseren.