OVER MIJ
Als gedreven professional is het mijn missie om niet alleen jou, maar ook jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Mijn unieke perspectief en snelle denkwijze stellen me in staat om snel tot de kern van problemen door te dringen. Hierdoor kan ik inzichten verschaffen die niet alleen je zakelijke successen, maar ook je persoonlijke groei op revolutionaire wijze kunnen transformeren. Deze inzichten resulteren in een krachtigere mindset en vaardigheden die je dagelijks kunt toepassen, zowel voor jezelf als voor je bedrijf. 

Met een schat aan kennis en levenservaring, opgedaan door jarenlang meerdere bedrijven te hebben gehad naast mijn baan in loondienst, ben ik vertrouwd met coaching, procesoptimalisatie, sales, productontwikkeling en projectmanagement. Deze ervaring heeft me veerkrachtig gemaakt. Ik ben herhaaldelijk uitgedaagd, zowel persoonlijk als zakelijk, maar door mijn vastberadenheid, veerkracht en optimisme sta ik altijd snel weer op, zelfs na grote tegenslagen. Dit vermogen, samen met mijn brede kennis, heeft me geholpen een krachtige mindset te ontwikkelen die me blijft ondersteunen. Ik heb mijn talenten ingezet om ondernemers en individuen te helpen die werden belemmerd door beperkende denkpatronen en dagelijkse uitdagingen. Dit heeft geleid tot een versterkte mindset en nieuwe inzichten, waardoor ze onmogelijke doelen hebben kunnen bereiken. Daarnaast heb ik concrete bijdragen geleverd aan bedrijven, zoals het ontwikkelen en implementeren van innovatieve beluchtingstechnieken en ergonomische oplossingen. Mijn expertise in sales heeft geresulteerd in succesvol accountmanagement en het opzetten van effectieve B2B-netwerken. 

Mijn aanpak is tweeledig: ik bied zowel business coaching als consultancy aan. In beide gebieden richt ik me op diepgaande impact en het bieden van oplossingen om bedrijven en individuen naar een hoger niveau te tillen. Met mijn energie, positiviteit, scherpe inzichten en creativiteit ben ik in staat om uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te vinden. 

Enkele kernwaarden over mezelf: ik geloof in God en ben dankbaar voor wat mij gegeven is.

Ik ben integer, energiek, sociaal en hecht veel waarde aan open communicatie. Mijn sterke punten zijn analytisch denken en een positieve mindset. Ik geloof sterk in persoonlijke groei en ben een enthousiaste voorstander van coaching. Voor mij is samenwerking gebaseerd op een wederzijdse klik. Lange rapporten vermijd ik liever, ik focus graag op praktische oplossingen. Samen kunnen we een verschil maken en jouw groei en succes realiseren.